5 kg. Kornfri hundefuldkost med Lam til små hunderacer

Mops hovedsmå racer
5 kg Kornfri Lam er specielt udviklet til små hunderacer.
Pillerne er mindre, men sikrer stadig et tandslid, når hunden tygger dem, som alle hunde har behov for.
pille størrelse lam
Vi anbefaler, at du giver din hund pillerne, som tørkost uden tilsætning af vand. Det sikrer at din hund, får brugt sine tænder, og spiser langsomt. Når hunden tygger udvikles spyt, som er godt for optagelsen af foderet.
Fodermængde anvisning :

(Klik på billedet for at se det bedre).
foderanvisning lam

Lam er en meget fin proteinkilde, som er rig på aminosyrer. Lam kan desuden være et godt alternativ for hunde, som er særligt sensitive eller allergiske overfor protein fra fx kylling eller oksekød. 5 kg. kornfrit Lam indeholder minimum 14% lam.
For at sikre en god fordøjelse samt et optimalt mineral- og vitaminoptag, har vi sammensat et måltid, der også består af grøntsager. Grøntsager indeholder fibre, som er godt for hundens fordøjelse. Omega 3 og 6 fedtsyrer er tilsat.
Omega 3 fedtsyrer kommer fra fiskeolie. Fiskeolier har mange vigtige funktioner blandt andet i forhold til kredsløb, hjerne og led.
Omega 6 fedtsyrer er planteolier, der styrker både hud og hår, men menes også at have positiv indvirkning på flere hormoner.
Når omega-3-fiskeolier og omega-6-planteolier er blevet optaget i kroppen, indbygges de i den membran, som ligger omkring hver celle. Fra cellemembranen omdannes fedtsyrerne til nogle hormonlignende signalstoffer, eicosanoider. Disse har stor indflydelse på, om hunden rammes af inflammation, om hunden har smerter, om hundens blodkar kan trække sig sammen, og om blodpladerne klumper sig sammen og bliver til blodpropper.
Hundens krop kan ikke danne ubegrænsede mængder af disse signalstoffer, så omega-3-fiskeolier og omega-6-planteolier konkurrerer om at blive omdannet til signalstoffer.
sammensat af

Nedenfor kan du se den præcise sammensætning af foderet.

(klik på billederne for at se det bedre)
Ingredienser små racer lam

Energiberegning  af kornfrit lam til små racer:
(Klik på billedet for at se det bedre)
Unavngivet