9 kg Kornfri Kylling og fisk til alle voksne hunde over 12 måneder

9 kg. Excellent med kylling og fisk er udviklet til alle hunderacer op til 60 kg.

golden hoved 9 kg kylling

Pillestørrelsen sikrer at hunden får et passende tandslid, når den tygger foderet.
pillestørrelse kylling
Vi anbefaler, at du giver din hund pillerne, som tørkost uden tilsætning af vand. Dette sikrer, at din hund får brugt sine tænder, og spiser langsomt. Når hunden tygger udvikles der spyt, som indeholder enzymer, der fremmer optagelsen af foderet i kroppen.

Fodervejledning
(Klik på billedet for at forstørre det)
fodervejl 9 kg

Alle hunde elsker kylling. I 9 kg Kornfri Kylling får du minimum 20% kylling. Samtidig er der tilsat fisk, der er særdeles vitaminrigt og indeholder de vigtige omega-3-fedtsyrer.
For at sikre en optimal fordøjelse og den rette mængde mineral- og vitamintilskud, har vi sammensat et måltid, der også består af grøntsager. Grøntsager indeholder fibre, som er godt for hundens fordøjelse. Omega 3 og 6 fedtsyrer er tilsat.
Omega 3 fedtsyrer kommer fra fiskeolie. Fiskeolier har mange vigtige funktioner for blandt andet kredsløbet, hjernen og led.
Fiskeolier har en dokumenteret positiv effekt ved forebyggelse af hjertesygdomme og ledgigt .
Omega 6 fedtsyrer er planteolier, styrker både hud og hår, men menes også at have en positiv indvirkning på flere hormoner.
Når omega-3-fiskeolier og omega-6-planteolier er blevet optaget i kroppen, indbygges de i den membran, som ligger omkring hver celle. Fra cellemembranen omdannes fedtsyrerne til nogle hormonlignende signalstoffer, eicosanoider. Disse signalstoffer har stor indflydelse på, om hunden rammes af inflammation, om hunden har smerter, om hundens blodkar kan trække sig sammen, og om blodpladerne klumper sig sammen og bliver til blodpropper. Hundens krop kan ikke danne ubegrænsede mængder af signalstoffer, så omega-3-fiskeolier og omega-6-planteolier konkurrerer om at blive omdannet til signalstoffer.

Bemærk:
For særligt store racer (Grand Danois mv.) anbefaler vi at bruge et andet specielt sammensat foder, da balancen imellem calcium og fosfor skal være lidt anderledes til disse hunde.
sammensat af

Nedenfor kan du se den præcise sammensætning af foderet.

(klik på billederne for at se det bedre)
Ingrediensliste ny 2016

Energi beregning Kornfri Kylling til alle voksne racer:
(Klik på billedet for at forstørre det)
Energi beregning kornfri kylling universal