Anbefalinger og Nyheder

Vi har modtaget denne henvendelse fra Bodil Høgh:
Vi er så glade for vi har fundet jeres foder i Rema .  Vi har to cairn terrier, som har prøvet så meget foder men havde konstant tynd mave. Nu har de aldrig tynd mave mere og de elsker jeres foder. Håber vi bliver ved at kan købe det da det også er til rimelige penge.

Mange hilsener til jer fra Bodil Høgh

___________________________________________________________________________

Vi har modtaget denne henvendelse fra Kate:
Hej syntes lige jeg ville rose jer for jeres produkter, jeg er den lykkelige ejer af en lille gravhund. Den gider ikke rigtig spise noget, jeg har prøvet meget forskelligt foder fra dyreforhandlerne, men intet hjalp.

Så fik jeg en lille pose excellent fra min veninde, og det ville den gerne spise, så nu køber jeg kun foder i Rema 1000 og har en glad og mæt hund.
Så stor ros til jeres produkter.
Mvh Kate Kure


Vi har modtaget denne henvendelse fra Tonny:

Hej jeg syntes lige, at jeg ville skrive til jer om min oplevelse med jeres kattefoder.

Jeg har en bengaler, den har altid bøvlet med tynd mave, så jeg bruger royal canin anbefalet af dyrlægen, 650 kr for 10 kg men stadig dårlig mave.
Så faldt jeg over jeres mærke, ved et tilfælde, jeg brugte Ca 14 dage på skift til nyt foder, og nu Ca 3 md efter helt almindelig afføring, super produkt kan kun anbefales, og som bonus får man 12 kg for 300 kr. Mvh Tonny

 

Vi har modtaget denne henvendelse fra Maria og hendes hund: “Bob”:
Hej
Jeg skriver til jer for at takke for et godt produkt som er super godt og kan købes til en god pris.
Vores hund har de sidste tre uger været på et andet produkt, hvilke har resulteret i dyrlæge besøg og medicin pga. allergi.
Vi har nu lært at det ikke er hvilke som helst produkt der skal fodres med.
Han blev ikke mæt af det andet produkt, tabte pels og glans og lugtede ud af munden.
Med Excellentpet havde vi en hund som virkede mæt, glans i pelsen, god energi, INGEN allergi og vi kunne dufte og føle på fodret at det var noget helt andet kvalitet.
Ud over det er vi så glade for at kunne købe fodret til en god pris.
Vi har meget god erfaring med Excellent Pet. Og det har vores hund også.

Venlig hilsen
Maria H.

PS: Her kan I se hvor meget Bob fældede på een dag, da vi stoppede med at fodre med Excellentpet:

Det er vigtigt for os at vores vision omkring Excellentpet produkterne opfyldes. Det bedste bevis er andre kæledyr ejeres tilbagemeldinger og oplevelser med Excellentpet foderet, dem kan du læse mere om på denne side. Har du selv nogle oplevelser, du gerne vil dele med os og vores brugere, kan du skrive til os på info@excellentpet.dk. Den bedste måde at forbedre vores foder på er ved at få tilbagemeldinger fra kunderne, så vi sætter stor pris på både positive og negative tilbagemeldinger.
Derfor belønner vi  henvendelser fra kunder, der ulejliger sig med at skrive til os omkring oplevelser , som vi kan offentliggøre her på siden, med Excellentpet foderet ,med en gratis pose Kornfri  Excellentpet foder.
___________________________________________________________________________
Vision:
Vi vil udvikle og forbedre premium dyrefoder, der giver glade dyr, for at sikre optimal trivsel og samvær imellem mennesker og kæledyr.

Vores værdier:
Troværdighed – Vi deklarerer åbent og ærligt vores opskrifter
Succes – Vi ønsker vores kunder og dyrene får en succes oplevelse

Een af måderne vi forøger at leve op til vores værdier på er at anvende Dansk varefakta på alle emballager. Dansk varefakta gennemgår uvildigt alle vores varedeklarationer, og sikrer de lever op til gældende lovgivning.
top_logo2

De nye Excellentpet poser har både håndtag og “Slider” funktion så du kan åbne og lukke poserne, nemt og ubesværet.
Se videoerne hvor vi viser hvordan du finder og anvender slideren, ved at klikke på de 2 fotos af poserne nedenfor:
  

Excellentpets egen dyrlæge Flemming Obling svarer ikke kun på dine spørgsmål i brevkassen, nu giver Flemming også gode aktuelle råd til hunde og katteejere.
web-bredformat3-470x175
klik på billedet, hvis du vil læse rådet om kennelhoste

 

Anbefalinger

balou

Vi har også modtaget denne henvendelse fra Balous ejer Majken Jørgensen:

Vi har en skøn 6 år gammel engelsk cockerspaniel. Han er en stor hund på 18 kg, ikke overvægtig men muskuløs!

Han har et middel aktivitetsniveau med 2-3 daglige gåture, mentale udfordringer og social samvær med mennesker (og andre hunde, de dage det er muligt) Balou har en tendens til overvægt, da han elsker mad, så han får sin mad i meget præcise mængder og  tre gange om dagen, så han får 70 g foder kastet ud i haven tre gange dagligt!

Balou har desværre en tendens til slemme smerter når han skal af med afføring (i perioder skriger han når han besørger) flere dyrlæger har været inde over, men der kan desværre ikke findes nogen grund til/løsning på problemet, vi har efterfølgende konstateret at problemet er langt mindre, hvis han får gluten og kornfrit foder, hvorfor vi selvfølgelig kun bruger disse fodertyper pt! Vi har tidligere brugt Taste of the Wild, Iceland pure samt Kingsmoor pure, men da vi så at REMA1000 ville begynde at sælge et produkt til en billigere pris, samt med et godt og nærende indhold og at det tilmed var korn og glutenfrit, skulle det da prøves, og det har vi på ingen måde fortrudt!

Balou har fået foderet siden den første uge det blev lanceret i rema1000 (den første uge blandet med det gamle foder Kingsmoor pure).

-Han siger stort set ikke noget når han besørger mere!

-Hans pels er skinnende, blød og lækker!

-Han falder fint til ro efter han har spist, ergo han er mæt!

I det hele taget en glad, veltilpas og smuk hund!!!

Det eneste “negative” jeg kan sige om produktet er at:
-han indimellem har en dårlig ånde efter vi er skiftet til Excellent pet -han besørger nogle dage en gang mere end tidligere Men generelt set er vi super glade for skiftet og ikke mindst at vi kan få et foder som er forsvarligt sammensat og samtidig til en rimelig pris

Kommentar fra Excellentpet Morten Kaas:
Hej Majken og Balou.
Mange tak for jeres henvendelse, som jeg håber andre hundeejere vil få gavn af at læse. Excellentpet indeholder fisk, der er rigtig sundt for hunden, især i forhold til blodomløb (Omega 3 fedtsyrer). Foderet indeholder også omega 6 fedtsyrer, der bidrager til bedre hårlag, hud og negle. Det kan desværre give momentvis dårlig ånde lige efter indtagelse af foder og ved opstød. Efter min mening er det bestemt til at leve med, når man ser at hunden trives bedre.

Mange hilsner
Morten Kaas

Du kan læse om flere hundeejeres oplevelser med Excellentpet ved at klikke på siden med anbefalinger til højre, læs blandt andet om Boris, der er chihuahua.
Boris