Foder typer


Premium Kornfri Tørfoder:

                     
HVALP                                                VOKSEN                           SMÅ RACER                     STERIL KAT
(klik på billedet af det foder du vil læse mere om)

Premium kornfri kødsnacks:

Tyggeben med Kyllinge wrap                 Kyllinge filet                  

Tyggeben m. kyllinge wrap     Kyllinge filet                               Tyggering m. skal af andekød

(Klik på billedet af den snack, du vil læse mere om)

Tyggeruller med Andewrap

Excellentpet er høj kvalitets foder og snacks, udviklet i samarbejde med ernæringseksperter, og danske racehunde opdrættere. Filosofien har været, at kun det bedste er godt nok. Vi har ønsket at udvikle måltider, der giver dit kæledyr optimal ernæring og fordøjelse. Emballagerne er der også kælet for. Du praktisk bærehåndtag og solid høj kvalitets topslider på alle poser, så du let kan åbne og lukke poserne.
Excellentpet indeholder altid minimum 14% kød ofte endnu mere, fordi kød er vigtigt for at dække dyrets behov for protein. Men for at sikre en god fordøjelse med kostfibre, samt mineraler og vitaminer, indeholder Excellentpet foderet også forskellige grøntsager. Omega 3 og 6 er flerumættede fedtsyrer og har dokumenteret effekt på hjertekar sygdomme og gigt lidelser, derfor indeholder alle Excellentpets produkter selvfølgelig Omega 3 og 6 fedtsyrer. Omega 3 er typisk fiskeolier, og omega 6 er typisk planteolier.

Excellentpet er kornfrit, fordi korn kan forårsage inflammation på grund af de høje indhold af stivelse, og dårligt eller forkert tilberedt korn forhindrer dyret i at optage næringsstoffer. Du undgår at dit kæledyr får allergiske reaktioner for kornallergi, når du fodrer med Excellentpet.

salgsargumenter 2salgsargumenter