ANBEFALINGER OG NYHEDER

LÆS DE SENESTE NYHEDER OG ANBEFALINGER

Nyheder

Anbefalinger

Det er vigtigt for os at vores vision omkring Excellentpet produkterne opfyldes. Det bedste bevis er andre kæledyr ejeres tilbagemeldinger og oplevelser med Excellentpet foderet, dem kan du læse mere om på denne side. Har du selv nogle oplevelser, du gerne vil dele med os og vores brugere, kan du skrive til os på info@excellentpet.dk. Den bedste måde at forbedre vores foder på er ved at få tilbagemeldinger fra kunderne, så vi sætter stor pris på både positive og negative tilbagemeldinger.
Derfor belønner vi  henvendelser fra kunder, der ulejliger sig med at skrive til os omkring oplevelser , som vi kan offentliggøre her på siden, med Excellentpet foderet ,med en gratis pose Kornfri  Excellentpet foder.
___________________________________________________________________________
Vision:
Vi vil udvikle og forbedre premium dyrefoder, der giver glade dyr, for at sikre optimal trivsel og samvær imellem mennesker og kæledyr.

Vores værdier:
Troværdighed – Vi deklarerer åbent og ærligt vores opskrifter
Succes – Vi ønsker vores kunder og dyrene får en succes oplevelse

Een af måderne vi forøger at leve op til vores værdier på er at anvende Dansk varefakta på alle emballager. Dansk varefakta gennemgår uvildigt alle vores varedeklarationer, og sikrer de lever op til gældende lovgivning.
top_logo2

De nye Excellentpet poser har både håndtag og "Slider" funktion så du kan åbne og lukke poserne, nemt og ubesværet.
Se videoerne hvor vi viser hvordan du finder og anvender slideren, ved at klikke på de 2 fotos af poserne nedenfor:
  

Excellentpets egen dyrlæge Flemming Obling svarer ikke kun på dine spørgsmål i brevkassen, nu giver Flemming også gode aktuelle råd til hunde og katteejere.
web-bredformat3-470x175
klik på billedet, hvis du vil læse rådet om kennelhoste

 

Anbefalinger

 

×
Ring op
Brevkasse
Menu