5 KG KORNFRI LAM

INDEHOLDER MINIMUM 14% LAM

5 kg Kornfri Lam er specielt udviklet til små hunderacer op til 15 kg. 

Pillerne er mindre, men sikrer stadig et tandslid når hunden tygger dem, som alle hunde har behov for.

Lam er en meget fin proteinkilde, som er rig på aminosyrer. Lam kan desuden være et godt alternativ for hunde, som er særligt sensitive eller allergiske overfor protein fra fx kylling eller oksekød. Foderet indeholder minimum 14% lam.

For at sikre en god fordøjelse samt et optimalt mineral- og vitaminoptag, har vi sammensat et måltid, der også består af grøntsager. Grøntsager indeholder fibre, som spiller en vigtig rolle i opretholdelsen af en sund mave-tarm-kanal hos hunde. Foderet er desuden tilsat Omega 3 og 6 fedtsyrer, som henholdsvis kommer fra fiskeolier og planteolier. Fiskeolier har mange vigtige funktioner blandt andet i forhold til kredsløb, hjerne og led. Derudover styrker planteolier både hud og hår, og menes også at have positiv indvirkning på flere hormoner. Når omega-3-fiskeolier og omega-6-planteolier er blevet optaget i kroppen, indbygges de i den membran, som ligger omkring hver celle.

Fra cellemembranen omdannes fedtsyrerne til nogle hormonlignende signalstoffer, eicosanoider. Disse har stor indflydelse på, om hunden rammes af inflammation, om hunden har smerter, om hundens blodkar kan trække sig sammen, og om blodpladerne klumper sig sammen og bliver til blodpropper. Hundens krop kan ikke danne ubegrænsede mængder af disse signalstoffer, så omega-3-fiskeolier og omega-6-planteolier konkurrerer om at blive omdannet til signalstoffer.

Vi anbefaler, at du giver din hund pillerne, som tørkost uden tilsætning af vand. Det sikrer at din hund, får brugt sine tænder, og spiser langsomt. Når hunden tygger udvikles spyt, som er godt for optagelsen af foderet.