FODER TYPER

Høj kvalitets foder og snakcs
  • Excellent Pet foder er 100% korn og glutenfri, fordi det sikrer optimal næringsudnyttelse og forbygger allergi.
  • Excellent Pet er et dansk udviklet premium foder, der anvender de bedste råvarer.
  • Excellent Pet har højt indhold af kød, dette sikre rigtige proteiner til hunden.
  • Excellent Pet testes og udvikles i samarbejde med førende racehunde opdrættere i Danmark, for at sikre optimal smag, optagelse, og forbrænding.
  • Excellent Pet emballage er forsynet med en “topslider”, der er nem at lukke og åbne, så fodere ikke står og lugter og samtidig forhindrer spild, såfremt man kommer til at vælte posen.

Excellentpet er høj kvalitets foder og snacks, udviklet i samarbejde med ernæringseksperter, og danske racehunde opdrættere. Filosofien har været, at kun det bedste er godt nok. Vi har ønsket at udvikle måltider, der giver dit kæledyr optimal ernæring og fordøjelse. Emballagerne er der også kælet for. Du praktisk bærehåndtag og solid høj kvalitets topslider på alle poser, så du let kan åbne og lukke poserne.

Excellentpet indeholder altid minimum 14% kød ofte endnu mere, fordi kød er vigtigt for at dække dyrets behov for protein. Men for at sikre en god fordøjelse med kostfibre, samt mineraler og vitaminer, indeholder Excellentpet foderet også forskellige grøntsager. Omega 3 og 6 er flerumættede fedtsyrer og har dokumenteret effekt på hjertekar sygdomme og gigt lidelser, derfor indeholder alle Excellentpets produkter selvfølgelig Omega 3 og 6 fedtsyrer. Omega 3 er typisk fiskeolier, og omega 6 er typisk planteolier.

Excellentpet er korn og gluten frit, fordi korn kan forårsage inflammation på grund af de høje indhold af stivelse, og dårligt eller forkert tilberedt korn forhindrer dyret i at optage næringsstoffer. Du undgår at dit kæledyr får allergiske reaktioner for gluten og kornallergi, når du fodrer med Excellentpet.

Premium Kornfri Tørfoder:

HVALP

VOKSEN

SMÅ RACER

STERIL KAT

Premium kornfri kødsnacks:

Tyggeben m. kyllinge wrap

Kyllinge filet

Tyggeben m. skal af kylling