KØD SNACKS

UDVIKLET MED SÅ HØJT KØD INDHOLD SOM MULIGT.

Excellentpet Hunde snacks er udviklet med så højt kød indhold som muligt, samtidig med at vi bevarer funktionaliteten af feks. tyggeben, så hunden stadig opnår det tand slid, som den har behov for. Alle Excellentpet snacks er korn og glutenfri.

Kyllingefilet snacken har således 94% kyllingekød. Der er tilsat få konserveringsmidler, for at sikre en holdbarhed uden at snacken skal opbevares på køl. Konserveringsmidlerne er : Glycerin eller sorbitol. Dyrlægen forklarer om disse to naturligt forekommende konserveringsmidler, som også bruges i mange fødevarer til mennesker, læs mere HER

EXCELLENTPET kødsnacks produceres under kontrollerede forhold i Kina. Fabrikken er BSCI certificeret, hvilket sikrer ordentlige arbejdsforhold. Desuden har fabrikken adskillige certifikater i kvalitets styring ISO 9001, og flere fødevaregodkendelser bla. IFS (International food standard) og BRC, der sikrer at produktionen sker i et sikkert og forsvarligt miljø med bla. sporbarhed på råvarerne. Du kan derfor være helt sikker på at du får en ordentligt produkt, når du køber Excellentpet i REMA 1000. Desuden foretager den danske importør løbende laboratorie test, for at sikre den højeste kvalitet.

    Produktionen foregår 100% STERIL

    Bemærk, når du giver din hund en snack eller et kødben, bør du overvåge hunden. Det er forbundet med en risiko, at give sin hund ben eller snacks, da hunden evt. kan få en del af emnet galt i halsen. Såfremt et fremmedlegeme sætter sig fast i halsen, kan hunde stadig trække vejret igennem snuden, men det er meget ubehageligt for hunden, og det vil til rådes at stikke fingeren ned i halsen, for at trække emnet ud igen af hundens svælg. Såfremt din hund ikke ønsker at tygge benene eller snacksene, vil vi anbefale, at du undlader at give den snacks, eller nøjes med at give den snacks, der er så store at hunden ikke kan sluge dem, meget let.

    Vores dyrlæge (Flemming Obling) skriver i øvrigt om emnet i dyrlægebrevkassen, han skriver blandt andet følgende:

    Der er hundeejere og dyrlæger, der har oplevet hunde, der har haft problemer med opkvældede tyggeben siddende fast i ganen eller i svælget, og som kræver assistance af en hjælpende hånd. Nogen hunde er meget effektive til at sønderdele tyggebenene og sluge dem i småstykker, uden problemer. Andre hunde er måske mere forsigtige (mere nydende?) bruger mere tid og tilfører mere spyt, som får oksehuden til at kvælde (fortykket og slimet). Hvis sådanne hunde, så forsøger at sluge den slimede og opkvældede klump, kan der opstå problemer i forbindelse med passagen af svælget. Derfor må det anbefales, at den glade giver af godbidderne holder øje med indtagelsen af “belønningen”–det bør trods alt kun finde sted et par gange om dagen! Oplever man problemer, bør godbidderne selvfølgelig overvejes.