Kontakt

Kom i kontakt med os

Du er altid velkommen til at skrive til Excellent Pet, hvis du har spørgsmål om foderet eller hvis du er i tvivl om, hvilken type foder, du skal vælge til din hund eller kat.

Du kan også skrive til dyrlægen enten gennem vores brevkasse her på siden eller på mail: vet@excellentpet.dk

Excellentpet
Tuehuse 9
4653 Karise
Telefon: +45 3049 8300
info@excellentpet.dk
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

HVEM STÅR BAG EXCELLENT PET?

Morten Kaas Jespersen er 53 år og har arbejdet med hunde siden han var 16 år. Morten er uddannet instruktør inden for jagthunde. Han har drevet Kennel Nørrebakken, der opdrætter ruhårede hønsehunde og Tysk jagtterier siden 1995. Morten har erfaring med træning og dressering af mange forskellige hunderacer. Morten har desuden været markprøvedommer i mere end 10 år og han har blandt andet været medlem i DJU’s dommer- udvalg i 2 år. Morten er aktiv jæger og bruger sine hunde aktivt hele året enten på jagt, markprøver, apporteringsprøver, sporprøver eller udstillinger.

Familien Jespersen har også 2 store Maincoon katte. Katte er kræsne dyr. Det kan derfor være svært at finde et godt kornfrit kattefoder til en rimelig pris. Derfor har Morten har udviklet Excellentpet i samarbejde med ernæringseksperter og et bredt panel af både racehunde og katte-opdrættere og private hundeejere. Målet var at udvikle et premium kornfrit fuldkostfoder, der tilfører hunde og katte de nødvendige proteiner, grøntsager mineraler og vitaminer, der kan sikre at dyrene trives og udvikler sig optimalt. Og det har de gjort. Samtidig ønskede Morten at foderet skulle sælges til lave priser, således at mange hunde og katte kan få et premium foder. Vi tilpasser løbende foderet, når vi ser mulighed for at forbedre kvaliteten. Samarbejdet med REMA 1000 er en ideel måde til at sikre dette på, da de ligesom os, går meget op i kvalitet og innovation.