9 KG KORNFRI KYLLING OG FISK

INDEHOLDER MINIMUM 20% KYLLING OG 4% LAKS

9 kg. Excellent med kylling og fisk er udviklet til alle hunderacer op til 60 kg.

Pillestørrelsen sikrer at hunden får et passende tandslid, når den tygger foderet.

Alle hunde elsker kylling. I 9 kg Kornfri Kylling får du minimum 20% kylling. Samtidig er der tilsat fisk, der er særdeles vitaminrigt og indeholder de vigtige omega-3-fedtsyrer. For at sikre en optimal fordøjelse og den rette mængde mineral- og vitamintilskud, har vi sammensat et måltid, der også består af grøntsager. Grøntsager indeholder fibre, som er godt for hundens fordøjelse. Omega 3 og 6 fedtsyrer er tilsat.

Omega 3 fedtsyrer kommer fra fiskeolie. Fiskeolier har mange vigtige funktioner for blandt andet kredsløbet, hjernen og led. Fiskeolier har en dokumenteret positiv effekt ved forebyggelse af hjertesygdomme og ledgigt . Omega 6 fedtsyrer er planteolier, styrker både hud og hår, men menes også at have en positiv indvirkning på flere hormoner.

Når omega-3-fiskeolier og omega-6-planteolier er blevet optaget i kroppen, indbygges de i den membran, som ligger omkring hver celle. Fra cellemembranen omdannes fedtsyrerne til nogle hormonlignende signalstoffer, eicosanoider. Disse signalstoffer har stor indflydelse på, om hunden rammes af inflammation, om hunden har smerter, om hundens blodkar kan trække sig sammen, og om blodpladerne klumper sig sammen og bliver til blodpropper. Hundens krop kan ikke danne ubegrænsede mængder af signalstoffer, så omega-3-fiskeolier og omega-6-planteolier konkurrerer om at blive omdannet til signalstoffer.

Bemærk: For særligt store racer (Grand Danois mv.) anbefaler vi at bruge et andet specielt sammensat foder, da balancen imellem calcium og fosfor skal være lidt anderledes til disse hunde.
Da Dalmatiner kan have svært ved at tåle foder med højt indhold af puriner grundet deres stofskifte, anbefaler vi dem også at bruge et andet specielt sammensat foder med lavere indhold af puriner. 
Totalt indhold af puriner i 9 kg. kornfri kylling og fisk: 2450 mg/kg

Vi anbefaler, at du giver din hund pillerne, som tørkost uden tilsætning af vand. Dette sikrer, at din hund får brugt sine tænder, og spiser langsomt. Når hunden tygger udvikles der spyt, som indeholder enzymer, der fremmer optagelsen af foderet i kroppen.
Se ingredienslisten

Totalt indhold af puriner: 2450 mg/kg