Dyrlægens Brevkasse persondatapolitik:

Ved at oprette et spørgsmål i dyrlægens brevkassen accepterer du, at Dyrlægens brevkasse på hjemmesiden (www.excellentpet.dk) behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. 

Dyrlægens brevkasse respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte dyrlæge brevkassen.

Personoplysninger

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en fysisk person, herunder, men ikke begrænset til, vedkommendes for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du læse spørgsmål og svar i dyrlægebrevkassen uden at afgive dine personoplysninger, eller i øvrigt give personlige oplysninger om dig selv. www.excellentpet.dk har dog brug for visse personoplysninger for at kunne komme i kontakt og levere svar på dine spørgsmål, såfremt du opretter spørgsmål i dyrlægens brevkasse.

Dyrlægens brevkasse indsamler og behandler dine personlige oplysninger, når du:

  • sender en forespørgsel, feedback m.m. på e-mail til vet@excellentpet.dk eller info@excellentpet.dk; eller i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden eller på anden måde.
  • Dyrlægebrevkassen indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. navn og e-mail ) for at levere den ydelse, du som kunde efterspørger.
  • Registrering af visse personoplysninger er imidlertid også nødvendig for at kunne analyse, hvordan brugerne anvender www.excellentpet.dk via Google Analytics, jf. nedenfor.

Dyrlægebrevkassen indsamler ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand om kunderne.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet i forbindelse med oprettelse af spørgsmål i brevkassen eller indsendelse af mail til brevkasssens e-mails  videregives kun til:

  • Dyrlægen, der besvarer spørgsmålet, og virksomhedens back-end, hvor statistik, spørgsmål og svar administrereres;
  • For at kunne videreudvikle og forbedre dyrlægebrevkassen fører vi statistik over, hvordan brugerne anvender siden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.
  • www.excellentpet.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google
  • Google kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.excellentpet.dk og fremgår af http://www.google.com/privacy.html.
  • Facebook: På www.excellentpet.dk anvender vi en Facebook pixel. En Facebook Pixel er et stykke kode, som gør, at vi bedre kan måle på, optimere og målrette vores kampagner på Facebook. Disse oplysninger gemmes ikke sammen med dine personlige oplysninger og bruges kun til målretning af annoncer mv. Vi kan på intet tidspunkt se din personlige profil på Facebook og ved ikke, hvem du er ved et besøg – selvom du er logget ind på Facebook på samme enhed. Disse data kan i nogle tilfælde deles med betroede samarbejdspartnere, der deler samme ansvar for datahåndtering som www.excellentpet.dk
  • Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver www.excellentpet.dk ikke data om den enkelte kundes anvendelse af tjenesterne i dyrlægensbrevkassen.

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i EU. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på www.excellentpet.dk vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor eller i øvrigt påkrævet efter gældende lovgivning.

Adgang til oplysninger

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på adressen info@excellentpet.dk Du har også ret til at få forkerte oplysninger berigtiget.

Kontakt, ændring og opdatering af privatlivspolitikken

www.excellentpet.dk forpligter sig til løbende at opfylde lovgivningens krav til beskyttelse af privatlivets fred. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os på adressen info@excellentpet.dk