750 G. Kornfrit foder til kattekillinger

INDEHOLDER MINIMUM 25% KYLLING

750g Excellentpet 100% kornfrit killingefoder med hele 25% kylling er specielt udviklet til killinger op til 12 måneders alderen. 

Killingefoderet indeholder 34% protein, som hjælper killinger med at vokse i deres vækstfase samt dannelse af deres kropsvæv. Udover et højt indhold af protein, giver laksolie samt grøntsagerne omega 3-fedtsyrer og omega 6-fedtsyrer, som katte ikke selv er i stand til at danne. Foderet er desuden tilsat taurin for at understøtte hjertefunktionen og synsfunktionen hos katte. 

Da killinger har en lille og uelastisk mavesæk foretrækker de ofte at spise små måltider i løbet af dagen. Vi anbefalder derfor at fodring tilpasses killingens spiseadfærd. 

 

Vi anbefaler, at du spreder den ideelle mængde intag over flere måltider, se foderanbefaling. Sørg for at dit kæledyr har adgang til frisk drikkevand. Opbevar foderet et tørt og køligt sted. Vær sikker på at posen er lukket ordenligt efter brug. Holdbarhedsdato er trykket på posen. 

Taurin

Taurin er et meget vigtigt og centralt stof i kattemad, idet katte ikke er i stand til at danne stoffet i kroppen, ligesom hunde kan. Taurin er dét, man kalder for et essentielt næringsstof. Den europæiske organisation for foderproducenter anbefaler, at der som minimum er 1000 mg Taurin pr. kg tørstof i kattetørfoder. Anbefalingen er givet af det amerikanske forsknings organ NRC (National Research Council).

Taurin forekommer naturligt i kød, men i varierende mængder. Derfor har Excellentpet valgt at tilsætte 2000 mg. taurin pr. kg tørfoder. Du er således sikker på altid at kunne opfylde kattenes behov for det livsvigtige stof, når du fodrer med Excellent Pet. Mangel på Taurin, over en længere periode, kan bl.a. give synsproblemer og dårligt hjerte.