4 KG. KORNFRIT FODER TIL STERILISEREDE KATTE

INDEHOLDER MINIMUM 22% KYLLING OG SMAG AF LAKS

Excellentpet kornfrit kattefoder med kylling er udviklet specielt til steriliserede katte. Når en kat er steriliseret, er det vigtigt, at den får foder, hvor indholdet af mineraler er specielt tilpasset kattens behov, og at katten altid har adgang til frisk vand, således at den kan drikke rigelige mængder.

Foderet har ikke tilsat ekstra magnesium, da råvarernes naturlige indhold af magnesium i kattemaden er beregnet til 0,09%.

Pillestørrelsen i dette kattefoder og en mellemstørrelse, så det sikrer at katten får brugt sine tænder, og samtidig spiser langsommere.

Excellentpet kornfri steriliseret kat er testet på flere forskellige katteracer, for at sikre at kvaliteten, og smagen af foderet er optimalt.

Katte er som bekendt meget kræsne, og skifter ikke gerne foder, men alle testfodrere meldte tilbage at efter ca. en uge, med blanding af det gamle foder, var kattene vilde med Excellentpet foderet.

Vi anbefaler, at du giver Excellent Pet kattefoder tørt, og sikrer at katten har fri adgang til frisk drikkevand døgnet rundt. Fodervejledningen er vejledende, da kattens aktivitetsniveau, har stor betydning for, hvor meget foder den skal have.

Taurin

Taurin er et meget vigtigt og centralt stof i kattemad, idet katte ikke er i stand til at danne stoffet i kroppen, ligesom hunde kan. Taurin er dét, man kalder for et essentielt næringsstof. Den europæiske organisation for foderproducenter anbefaler, at der som minimum er 1000 mg Taurin pr. kg tørstof i kattetørfoder. Anbefalingen er givet af det amerikanske forsknings organ NRC (National Research Council).

Taurin forekommer naturligt i kød, men i varierende mængder. Derfor har Excellentpet valgt at tilsætte 1000 mg. taurin pr. kg tørfoder. Du er således sikker på altid at kunne opfylde kattenes behov for det livsvigtige stof, når du fodrer med Excellent Pet. Mangel på Taurin, over en længere periode, kan bl.a. give synsproblemer og dårligt hjerte.