4 KG KORNFRIT HVALPEFODER

MED 22% KYLLING

4 kg Excellentpet kornfrit hvalpefoder med 22% Kylling er specielt udviklet til hundehvalpe i alderen 6 uger til 12 måneder, samt til drægtige tæver fra 4 uger før de nedkommer og frem til, at hvalpene stopper med at die. Foderet er universalt og kan bruges til alle hunderacer, der er sunde og raske. Foderpillerne er i mellemstørrelse for at sikre, at hvalpene får brugt deres tænder når de spiser foderet.

Såfremt de helt små hvalpe har svært ved at tygge foderet, kan pillerne opblødes i vand eller A38 inden fodring. Vi anbefaler dog, at foderet gives tørt så hurtigt som muligt, da hvalpen vil spise langsommere og tygge med tænderne. Når hunden bruger tænderne, dannes der spyt, der fremmer optagelsen af foderet.

Excellentpet Kornfri Hvalpefoder med kylling er testet på flere hunderacer, som alle har vist særdeles positive resultater. Hvalpeejerne oplever, at hvalpene opnår en god optagelse af foderet, en blank pels og god trivsel. Og vigtigst af alt: hundene elsker foderet!

Fodervejledningen kan du se nedenfor. Vi anbefaler, at hvalpen får foderet tørt, så snart den kan tygge det, indtil da kan det opblødes i vand (6-8 ugers alderen).