9 KG KORNFRI KYLLING OG FISK allergi og glutenfri

Dyrlægens BrevkasseKategori: Allergi og immunsystem9 KG KORNFRI KYLLING OG FISK allergi og glutenfri
Anonym Staff spurgt 6 år siden

Hej. Jeg overvejer at købe jeres produkt. 9 KG KORNFRI KYLLING OG FISK.
Men min hund har allergi…. han er allergisk over for husstøvmider, støvmider og 2 former for skimmelsvamp. Han er i behandling for hans allergi hvor han for sprøjtet hans allergi medicin ind i kroppe altså modgiften ind så hans kroppe gerne skulle vende til det. Hans allergi udslag har været i form af sort tyk væske ud af begge ører, svamp i poterne, hud-betændelse og og fæller meget. allergi medicinen har vket på hans ører og hu-betændelse er der ikke mere efter antibiotika og specielt shampoo vask i det udsatte område. han stadigvæk svamp i poterne som jeg lige er startet på med brentacort salve.( hydrocortison+ miconazol)
Han har nu været på Kingsmoor Pure Kylling i 2 mdr og som er kornfri…men han fælder stadigvæk som en tør nåletræ . Har er 19 mdr gammel gul han labrador. Hvordan er det med jeres produkt 9 KG KORNFRI KYLLING OG FISK kontra hans allergi og hans pels .

med venlig hilsen

Robert Schmidt-Pedersen

1 Svar
webdesign Staff svaret 6 år siden

Hej Robert Schmidt-Pedersen
Excellentpet har ingen dokumentation for, at firmaets foder kan bedre/helbrede en allergisk lidelse. Ligesom det er tilfældet med mange andre tørfoder blandinger, herunder det I aktuelt bruger. Som du selv skriver, er din hund dokumenteret allergisk overfor husstøvmider og skimmelsvamp, og derfor kan det være muligt, at behandle/lindre specifikt med såkaldt hyposensibilisering. Foderets indflydelse på en sådan behandling og tilstand er ikke specielt godt dokumenteret.
Derfor vil svaret på dit spørgsmål være, at Excellentpet Kornfri kan bruges til hunde med allergiske lidelser, men der er ikke tale om, at det indgår i behandlingen af den grundliggende lidelse.( Det er altså ikke en sygdomsbehandlende diæt).

Med venlig hilsen
Flemming Obling