Forskel på jeres foder?

Dyrlægens BrevkasseForskel på jeres foder?
Anonym Staff spurgt 8 år siden

Hej.
 
Jeg har det sidste 8 måneder købt mit foder i Rema 1000 – jeres mærke Excellent-Pet, Premium Katte Fuldfoder (Til Steriliserede Katte) Med kylling og smag af fisk, korn- og gluttenfri.
Mine katte plejer at være vilde med jeres foder, indtil for tre dage siden. Pakken jeg fik købt med mig hjem, var fuldstændig magen til den som jeg plejer at købe, men da jeg åbnede den, så det meget anderledes ud, plus det havde en anderledes duft.
Normalt er det brune/mørke brune piller, som de guffer vældigt i sig, men denne gang var det piller af ca samme størrelse, dog var de meget lysere, og har en form for pulver på sig, plus som nævnt tidligere, en anderledes mere kraftig lugt.

Det har medført at mine katte nu i tre dage, ikke har gidet nærme sig deres katteskål, og helt har nægtet at spise det.
Kan dette evt. skyldes en fejl i jeres produktion, eller har i ændret på blandingen af jeres foder?
Til info, så har jeg stadig posen fra det “gode” kattemad:
Batch NR: 04423
Reg NR: 208-R758325
Best before: 26.10.2017 09:16

Den “dårlige” kattemad
Intet Batch nummer er oplyst
Reg. NR: 208-R756903
Best before: 20.10.2017
Mvh Ruben

1 Svar
webdesign Staff svaret 8 år siden

Hej Ruben
Det er beklageligt, at dine katte er blevet påtvunget en uønsket sultestrejke. Katte er, om nogen ,rigtige vanedyr, og er duften af foderet lidt anderledes end sædvanligt, vækkes deres mistanke om, at det ikke bør spises! Det kan de nu roligt gøre, for det er kun duften der er anderledes. Opskriften er stadig den samme.
Omkring 1.juni skiftede produktionen af Excellentpets produkter til en anden dansk fabrik, der i sin slutbehandling af foderpillerne ( coatningen) anvender en spray, der dufter lidt mere af fisk og er lidt lysere i farven. Ernæringsindholdet er helt det samme.
Der arbejdes selvfølgelig på at foderet igen får samme farve og lugt som det dine katte sætter pris på. Såfremt du fortsat oplever problemer med foderet, er du velkommen til at vende tilbage til Excellentpets Teknisk Afd. på info@excellentpet.dk

Med venlig hilsen
Flemming Obling