hundemad

Anonym Staff spurgt 8 år siden

Hejsa har en blandning mellem en Hønshund og en Sebrian husky 70 % hønshund og 30 % Serbian Husky på 7 måneder som vi syndes er meget tynd hvad kan jeg gøre ved det kan jeres foder gøre sådan hunden tar på

1 Svar
webdesign Staff svaret 8 år siden

Kære Michael Christensen

Hvis 7 måneder gammel unghund er for tynd er der umiddelbart to problemstillinger der skal tænkes på. For det første skal hunden have fået relevant ormebehandling og får den tilstrækkeligt foder ? Hvis din hund har gennemført hvalpevaccinationerne, har du formentlig fået vejledning om grundig ormebehandling og den mulighed bør således kunne udelukkes.
Fodermængden ( daglig ration ) er ikke nødvendigvis det der står på posen ( det er Vejledende), men skal i høj grad tage udgangspunkt i hunden aktivitets niveau ( og din unghund hører jo formentlig ikke til den dovne type).
Ud over ,at du formentlig vil blive glad for at anvende Excellentpet kornfri med Kylling og fisk, kunne en øgning af den daglige fodermængde være en god ide. Fodring bør som minimum foregå 2 gange daglig, og indtil din hund har nået ønsket vægt måske endda 3 gange dagligt. Det giver en bedre fordøjelse og dermed optages der flere næringsstoffer.

Med venlig hilsen
Flemming Obling