Vandretur

Anonym Staff spurgt 7 år siden

Hej med jer 🙂
vi bruger med stor glæde jeres foder til vores Jack russell på 9 kg og 8 år. Han er en rolig og venlig familie hund inden for. Men når han kommer ud er han spræng fyldt med elenergi og lege syg.
Jeg går ca 10km med ham hver dag først og fremmest for set gode humør og den friske luft. Og så skal han med på vandre tur til sommer så han skal være klar.
Mit spørgsmål til jer er hvor meget foder i mener han skal have om dagen på sådan en tur med 30km hver dag ?
jeg kan ikke læse med ud til på pose hvor stort energi indhold der er pr. 100g foder ? Kan i oplyse det. ?
vh jesper

1 Svar
webdesign Staff svaret 7 år siden

Hej Jesper

Lad mig starte med dit spørgsmål vedrørende energi indholdet i Excellentpet Kornfri hundefoder. Da du ikke angiver hvilken fodervariant du anvender, må jeg henvise dig til at finde informationen på https://www.excellentpet.dk , hvor der i forbindelse med indholdsdeklarationerne ,også findes en angivelse af energi indholdet.
Motion er godt , for både mennesker og dyr, men en ændring fra 10 km dagligt til 30 km dagligt, bør planlægges nøje og implementeres over en passende lang periode. Hele hundens bevægeapparat (poter, muskler,sener og led) skal gradvist vænnes til en øget distance, for ikke at volde unødige problemer. I en sådan træningsfase, som bør strække sig over et par måneder, vil du få en klar fornemmelse af hvordan foderbehovet udvikler sig, og således, uden store og indviklede energiberegninger , være sikker på, at din hund får tilført tilstrækkeligt foder.
Med håbet om en rigtig god sommer, ønskes I mange gode oplevelser i den spændende natur.

Med venlig hilsen
Flemming Obling