Vil gerne vide, om i overvejer at udvikle foder til ældre hunde. Jeg har tre labrador på hhv 2, 7 og 9 år. De to ældste får senior fodet nu. Mon ikke jeres foder indeholder for meget fedt ????

Dyrlægens BrevkasseKategori: FordøjelsessystemetVil gerne vide, om i overvejer at udvikle foder til ældre hunde. Jeg har tre labrador på hhv 2, 7 og 9 år. De to ældste får senior fodet nu. Mon ikke jeres foder indeholder for meget fedt ????
Anonym Staff spurgt 8 år siden
1 Svar
webdesign Staff svaret 8 år siden

Tak for din interesse for Excellentpet dyrefoder. Dyrlægen svarer på spørgsmål vedrørende kæledyrs sundhed, når det er spørgsmål vedrørende foderet, svarer jeg.
Ja, vi har fået flere henvendelser fra flere kunder, der ønsker et light eller senior produkt. Vi er derfor ved at undersøge muligheden for at udvikle et sådan produkt, og håber på at kunne lancere det i starten af 2016.
Et light produkt indeholder normalt 8-9 procent fedt, hvor normalt hundefoder ligger noget højere. Vores nuværende varianter har begge 13% fedt, hvilket ikke er højt, men dog for højt til at være et “Light” foder.
Venlig Hilsen
Flemming Obling