“Det er simpelthen et af de bedste foder til hunde jeg har prøvet, og jeg har prøvet mange!” Læs hvad Karina siger

Hej med jer.

Ved ikke hvem der producere jeres foder, MEN…..Det er simpelthen et af de bedste foder til hunde jeg har prøvet, og jeg har prøvet mange !!. Lad mig først understrege, at for mig er prisen sekundær… Jeg har gennem længere tid nu, købt ZIWIPEAK HUNDEFODER, hvor 4 kg koster 719 kr, til mine 2 Shih Tzu’er, for tænkte DYRT = GODT…. Men nej det er det ikke. I alt den tid jeg har brugt ZIWI, har mine hundes øjne løbet i vand. Noget vi med små hunde HADER fordi vi kan se det genere dem. Faktisk vidste jeg ikke at løbeøjne, KUNNE skyldtes foderet, og da slet ikke så dyrt et foder som ziwipeak.

Men for 3 uger siden gik jeg tilbage til ExcellentPet som jeg har prøvet før, da den ældste var hvalp, og nu er løbeøjne HELT VÆK….og pelsen er nu tør omkring øjne. Det er bare så dejligt at opleve, og endnu en bekræftelse på at billigt, er BESTEMT ikke lig med dårligt, og dyrt ikke lig med godt.

Syntes bare jeg ville give producent besked ????????????.

Mvh Karina

Anbefaling