‘Vi anbefaler det til alle’ Læs hvad Dennis og Lene siger

Vi har 2 Golden retreivere, Pluto på 2 år og 3 mdr. og Emil på 11 mdr. Vi ønskede et foder, som begge hunde kunne få. Pluto er meget tynd 26,6 kg ( burde veje 33-35 kg) da vi starter på Excellentpet Kornfri Kylling og fisk for ca. 2 mdr. siden og Emil var jo faktisk til hvalpefoder, men temmelig godt i stand ca. 29 kg. Det skulle være kornfrit, da vi fodrede med kornfrit i forvejen, dog almindeligt foder og hvalpefoder.
Pluto har ikke spist sit foder før, selv om vi har prøvet flere forskellige. Han kunne spise et par mundfulde inden sengetid og det var det. Emil overfaldt sit foder og spiste alt på en gang lyn hurtigt.
Så så vi en reklame på det nye excellent kornfrit og glutenfri tørfoder og det skulle prøves og det har vi ikke fortrudt.
Pluto spiser 2/3 dele af sit foder med det samme og næsten resten inden sengetid. Resultat at Pluto har taget ca. 2 kg på og fået energien tilbage, også til leg.
Emil spiser sin mad stille og roligt og flere gange har der været foder tilbage. Han er selvfølgelig vokset, men virker mæt hurtigere. Vi bruger ca. 18 kg foder om mdr. og er lykkelig for, at vi kan få foderet lige om hjørnet og til en rigtig god pris. Vi håber, at mange vil købe det, vi anbefaler det til alle, så vi forsat kan have foderet i REMA 1000.
Håber dette er med til, at beholde salget i REMA 1000.
Med venlig hilsen

Dennis og Lene Gellert

 

Kommentar fra Excellentpet Morten Kaas:
Hej Dennis og Lene.
Mange tak for jeres henvendelse, som jeg håber andre hundeejere vil få gavn af at læse.
Vi belønner de første 20 kunder, der ulejliger sig med at skrive til os, omkring deres oplevelser med Excellentpet foder med en pose Excellentpet foder uden beregning, der er således en pose på vej til jer.
Jeg er rigtig glad for at høre Emil og Pluto trives med foderet, og I samtidig synes at optagelsen og mætheden fungerer bedre end jeres tidligere foder. Det er een af de ting vi prioriterer rigtig højt, når vi tester vores nye foder.

Mange hilsner
Morten Kaas

Anbefaling