‘Det har overrasket mig gevaldigt’ Læs hvad Peter siger

Hej
Jeg blev ejermand til en skøn dansk/svensk gårdhund, der hedder Ingo for et år siden.
Jeg fodrede med et af de kendte mærkevare foder i starten, som faktisk fungerede rigtig fint på min hvalp. Selvom min hund ikke ligefrem guffede det i sig, med 180km/t.
For 3 måneder skiftede jeg over på kylling&fisk fra Excellentpet, hvilket kun kan siges for værende en god beslutning. Det behager min hund i stor stil. Det går faktisk så godt, at det har overrasket mig gevaldigt. Nu kan det kun gå for langsomt med at han får sit foder, for han elsker det, hvilket er en stor glæde for mig at se, frem for han næsten ugidelig adfærd over for sit gamle foder. Tungen kører ind og ud, fra side til side når der ikke er mere tilbage i skålen.
Jeg kan intet negativt finde ved dette foder.
Men kan derimod kun finde positive ting ved at skifte over på foderet fra Excellentpet.

1 Det er billigt
2 Det er nemt at købe sammen med de andre indkøb i REMA 1000
3 Det er en praktisk pose størrelse, 9 kg

Venlig hilsen P. Lauridsen

Anbefaling