‘Det ryger ned i en fart nu og han hopper af glæde’ Læs hvad Tina siger

Jeg er blevet rigtig positivt overrasket over, hvor godt foderet er- både til katte og hunde.
Min kat “Olly” på 3,5 år er ellevild med foderet, der jo ikke er ret dyrere end andre discountmærker, men helt klart forskel i kvalitet. Kattefoderet er frisk og virker rigtig indbydende. Det er lige før, at min kat foretrækker foderet fremfor vådkost, hvilken jo siger helt masse om kvaliteten.
Excellent Pet til katte er i hvert fald blevet mit foretrukne foder i fremtiden, da jeg helt klart også kan se en forbedring i hans appetit og glansheden af hans pels.

Efter de gode erfaringer med katten, har jeg også købt til min hund “Migi” på 5 år. Han var lidt tøvende i starten, da han faktisk er ret kræsen mht til tørfoder. Igen er jeg blevet glædeligt overrasket. Det ryger ned i en fart nu og han hopper af glæde, når han skal have aftensmad. Jeg har aldrig før set ham spise rub og stub af hans tørfoder.

Excellent Pet er blevet det nye mærke dyrefoder i vores familie…

Med Venlig hilsen
Tina Jørgensen

Kommentar til Tina fra Excellentpet:

Mange tak for din henvendelse, som jeg håber andre hunde og katteejere vil få gavn af at læse.
Vi belønner de første 20 kunder, der ulejliger sig med at skrive til os, omkring deres oplevelser med Excellentpet foder med en pose Excellentpet foder uden beregning, der er således to pose på vej til dig.
Det har taget lang tid at udvikle Excellentpets kornfri foder, specielt kattefoderet, har vi måttet teste og ændre flere gange, for at sikre kattene kan lide det. Jeg er rigtig glad for at høre Olly og Migi trives med foderet.

Mange hilsner
Morten Kaas

Anbefaling