‘Fantastisk foder til en fantastisk pris’ Læs hvad Camilla siger

Jeg skriver til jer for at give min tilbagemelding på jeres hundefoder til små hunde, altså den variant med lam. Jeg bruger foderet til min chihuahua der tidligere har fået flere forskellige dyrere mærkevare foder, men intet har fungeret så godt som ExcellentPet. Min hunds mave og afføring er den bedste forandring, da han før har haft mange problemer hermed, men det har han slet ikke længere! Derudover er hans pels altid blød, tyk og skinnende. Jeg synes det er fantastisk foder til en fantastisk pris, og jeg er udover prisen virkelig glad for posen med topslider, der sikrer kvaliteten af fodret selv efter åbning- og så er den nem at opbevare!
Mvh Camilla Lærke

Kommentar fra Excellentpet Morten Kaas:
Hej Camilla og Boris.
Mange tak for jeres henvendelse, som jeg håber andre hundeejere vil få gavn af at læse.
Vi belønner de første 20 kunder, der ulejliger sig med at skrive til os, omkring deres oplevelser med Excellentpet foder med en pose Excellentpet foder uden beregning, der er således en pose på vej til jer.
Jeg er rigtig glad for at høre Boris trives med foderet, som jo netop er udviklet til små hunderacer.

Mange hilsner
Morten Kaas

Anbefaling