‘Hans pels er skinnende, blød og lækker!’ Læs hvad Majken siger

Vi har en skøn 6 år gammel engelsk cockerspaniel. Han er en stor hund på 18 kg, ikke overvægtig men muskuløs!

Han har et middel aktivitetsniveau med 2-3 daglige gåture, mentale udfordringer og social samvær med mennesker (og andre hunde, de dage det er muligt) Balou har en tendens til overvægt, da han elsker mad, så han får sin mad i meget præcise mængder og tre gange om dagen, så han får 70 g foder kastet ud i haven tre gange dagligt!

Balou har desværre en tendens til slemme smerter når han skal af med afføring (i perioder skriger han når han besørger) flere dyrlæger har været inde over, men der kan desværre ikke findes nogen grund til/løsning på problemet, vi har efterfølgende konstateret at problemet er langt mindre, hvis han får gluten og kornfrit foder, hvorfor vi selvfølgelig kun bruger disse fodertyper pt! Vi har tidligere brugt Taste of the Wild, Iceland pure samt Kingsmoor pure, men da vi så at REMA1000 ville begynde at sælge et produkt til en billigere pris, samt med et godt og nærende indhold og at det tilmed var korn og glutenfrit, skulle det da prøves, og det har vi på ingen måde fortrudt!

Balou har fået foderet siden den første uge det blev lanceret i rema1000 (den første uge blandet med det gamle foder Kingsmoor pure).

-Han siger stort set ikke noget når han besørger mere!

-Hans pels er skinnende, blød og lækker!

-Han falder fint til ro efter han har spist, ergo han er mæt!

I det hele taget en glad, veltilpas og smuk hund!!!

Det eneste “negative” jeg kan sige om produktet er at:
-han indimellem har en dårlig ånde efter vi er skiftet til Excellent pet -han besørger nogle dage en gang mere end tidligere Men generelt set er vi super glade for skiftet og ikke mindst at vi kan få et foder som er forsvarligt sammensat og samtidig til en rimelig pris

Kommentar fra Excellentpet Morten Kaas:
Hej Majken og Balou.
Mange tak for jeres henvendelse, som jeg håber andre hundeejere vil få gavn af at læse. Excellentpet indeholder fisk, der er rigtig sundt for hunden, især i forhold til blodomløb (Omega 3 fedtsyrer). Foderet indeholder også omega 6 fedtsyrer, der bidrager til bedre hårlag, hud og negle. Det kan desværre give momentvis dårlig ånde lige efter indtagelse af foder og ved opstød. Efter min mening er det bestemt til at leve med, når man ser at hunden trives bedre.

Mange hilsner
Morten Kaas

Anbefaling