Ændringer i foder?

Anonym Staff spurgt 7 år siden

Hej

Jeg har en gravhund med allergi. Jeg har prøvet mangt og meget, men aldrig med tilfredsstillede resultat. Så I kan nok forstå, at da jeg en dag, købte Jeres excellent pet lam og ris, og efter en mdr kunne erfare, at min lille gravhund IKKE KLØEDE mere……. Ja, der kunne jeg ikke få armene ned igen. At tænke sig, et prisbilligt foder fra rema 1000, har formået at gøre det, som INGEN andre mærker har formået, ej heller de meget dyre af slagsen.
Men pludselig en dag, da jeg tager i rema 1000 for at købe dette herlige foder, så er det nu i en ny indpakning. Det ligner en noget billigere indpakning, men billedet på forsiden (nu som klistermærke) er identisk med det på den gamle indpakning. Forsikret om, at det ER det samme foder, bare i en anden pose, køber jeg en med hjem. Jeg ligger dog mærke til, at selve foderet ikke ser ud som før, og det har også en anden lugt… Jeg giver foderet til min hund, men efter et stykke tid, sker det utænkelige og ulykkelige, at hun begynder at klø igen ……
Nu er mit spørgsmål så …….. ER der ændret i foderet??????? og ikke kun indpakningen????

1 Svar
webdesign Staff svaret 7 år siden

Hej Henriette.
Lad mig starte med at besvare dit helt præcise spørgsmål, om der er ændret i fodersammensætningen, og det er der ikke. Råvarerne og den ernæringsmæssige komposition er ganske identisk med det produkt du tidligere købte. Når duften og udseendet virker anderledes, er det formentlig fordi den fedtcoatning som foderpillerne får, før de pakkes, har været en anden. Den anvendte coatning indeholdt lidt mere fiskeolie og gav derfor en anden duft. Den er blevet korrigeret til sædvanlig standard. Coatningen har kun betydning for hunden smagsoplevelse i forbindelse med foderoptagelsen, og ingen ernæringsmæssig betydning.
Du nævner , at din hund lider af allergi, men det skal her understreges , at Excellentpet Kornfrie produkter på ingen måde markedsføres med forventning om, at de kan forebygge eller helbrede allergi. Det skal også bemærkes , at Excellentpet Kornfri med lam ikke indholder ris.
Med venlig hilsen
Flemming Obling