Der var ikke lige en katerogi der passede til mit spøtgsmål????

Dyrlægens BrevkasseKategori: Allergi og immunsystemDer var ikke lige en katerogi der passede til mit spøtgsmål????
Anonym Staff spurgt 6 år siden

Mit spørgsmål er de hundeben snack ben med rullet kylling omkring de er produseret i Kina og jeg har hørt alt derfra skulle væk fra hylderne.
så mit spørgsmål er er de okay dem i sælger
de er i avisen til 15

v.h. Bente

1 Svar
webdesign Staff svaret 6 år siden

Hej Bente.
Problemerne med kinesisk producerede hunde snacks ligger mere end 10 år tilbage, hvor der i USA blev registreret en række dødsfald blandt hunde, der havde spist såkaldte Chicken Jerky Treats. Det afstedkom nogle store undersøgelser af de forskellige produkter på det amerikanske marked, og blev foretaget af det amerikanske fødevaretilsyn ( FDA). Ved den lejlighed forbød FDA importen af enkelte producenters produkter, og gennemførte omfattende undersøgelser hos de kinesiske producenter, der ønskede at sælge til USA. Sammen med disse tilsyn blev der udstedt certifikater til de virksomheder der overholdt de amerikanske specifikationer. Sådan er det stadigt, uden certifikat ingen eksport/import.
I alle årene har den virksomhed, som fremstiller snacks for Excellenpet, fået anmærkningfrie certifikater fra de amerikanske myndigheder og konstant leveret snacks ( også ) til amerikanske hunde.
Ved brugen af alle former for snacks til hunde, skal man være sig bevidst, at der er tale om godbidder og ikke fuldfoder. Læs på pakningen hvor mange “pinde” der maksimalt anbefales til hunde, i din hunds vægtklasse.

Med venlig hilsen
Flemming Obling