Engelsk bulldog 5 mdr

Dyrlægens BrevkasseEngelsk bulldog 5 mdr
Anonym Staff spurgt 6 år siden
  1. Hej, vores hvalp på 5 mdr har været glad for hvalpefoderet. Men nu er det blevet for små pillestørrelserpillestørrelser. Hvornår kan vi gå over på det i 9kg poserne? Ville gerne undgå at skifte til andet mærke, da vi har 2 andre hunde på dette foder også. Mvh. Anita
1 Svar
webdesign Staff svaret 6 år siden

Hej Anita
Hvis du føler, at foderpillerne er for små til din 5 måneder gamle Engelske Bulldog, kan jeg foreslå, at du de næste par måneder blander en portion yoghurt i hver ration , således at foderpillerne hænger sammen i større klumper og derved optages en smule langsomere. Når hvalpen så er 6-7 måneder, er det tid at skifte til voksen foder. Husk at det bør ske over 5-7 dage.
Ernæringsmæssigt kan du for så vidt godt skifte allerede nu, hvis blot du er opmærksom på , at hvalpefoder er mere koncentreret end voksenfoder og derfor skal du sikre dig, at væksten fortsætter som den skal, at afføringen er fast og konstant, samt at der ikke forekommer opkast.
Ved tidlig skift til voksenfoder, kan det være nødvendigt med flere måltider i løbet af dagen, for at dække hvalpens behov.

Med venlig hilsen
Flemming Obling