Foderskifte

Dyrlægens BrevkasseFoderskifte
Anonym Staff spurgt 6 år siden

Hejsa
Har en engelsk bulldog på 2 år og 6 mdr. Har før fodret med royal canin bulldog, chappi, og siden kingsmoor fisk og prøvet lam også..han begyndte at fælde ekstremt ved lam så gik til fisk igen, men han fælder stadig meget.
Overvejer at prøve excellent kylling og laks..
Dine erfaringer med dette foder til engelske bulldogs?

1 Svar
webdesign Staff svaret 6 år siden

Hej Susanne
Der er rigtig mange danske og udenlandske hunde der, med godt resultat, dagligt fodres med Excellent Kornfri tørfoder, men der foreligger desværre ikke brugbare oplysninger om specielt Engelsk Bulldogs reaktion på dette foder. Umiddelbart ser jeg ingen grund til, at det ikke skulle være brugbart også til din hund. Fældning er ikke kun en konsekvens af foderet, men i høj grad også miljømæssige årsager. Varm og tørt indeklima, måske kombineret med for lange intervaller mellem børstningerne. Det kan derfor anbefales, at svinge børsten mindst en gang i døgnet og være meget omhyggelig og komme rigtig til bunds–hver gang.
Uanset om du anvender det ene eller andet tørfoder, kunne det være , at din hund har behov for daglige tilskud af omega-3 fedtsyrer. Udover effekt på pelsen er der mange andre positive gevinster ved, at give tilskud af omega-3 fedtsyrer, gerne i vegetabilsk udgave.

Med venlig hilsen
Flemming Obling