Er jeres foder ernæringsmæssigt sammensat til gigant-racer?

Dyrlægens BrevkasseKategori: BevægeapparatetEr jeres foder ernæringsmæssigt sammensat til gigant-racer?
Anonym Staff spurgt 8 år siden

Vi har en skøn Skt. Bernhards-blanding på 14 måneder, som er vokset op på Kingsmoor Pure Hvalp til store hunderacer – et kornfrit hvalpefoder i den dyre ende af skalaen. Hun skal nu over på voksenfoder, og vi overvejer meget jeres foder, da det er langt billigere end de “kendte” kornfrie fodertyper og ovenikøbet er dansk produceret.
Mit spørgsmål er, om en meget stor hunderace som vores, får de vitaminet, kalcium m.v. som hun har brug for til at styrke knogler og led? Hun har også en lækker lang og blød pels, som gerne skulle bevare sin glans med det nye foder – hvordan er jeres foder i forhold til det?

På forhånd tak for svar 🙂

1 Svar
webdesign Staff svaret 8 år siden

Hej Stine

Det korte svar på dit spørgsmål er, at Excellentpet med kylling og fisk , til fulde dækker din hunds ernæringsmæssige behov. Med hensyn til fremtidig pelskvalitet og Excellentpet fodring, skal man være opmærksom på, at pelsen er påvirkelig af andre faktorer end foderet. Erfaringerne, fra testfodringer og det seneste års tilbagemeldinger fra brugere af Excellentpet med kylling og fisk ,viser at foderet understøtter en rigtig god pels kvalitet.

Med venlig hilsen
Flemming Obling