Excellent foder kontra dyrlæge foder

Dyrlægens BrevkasseKategori: FordøjelsessystemetExcellent foder kontra dyrlæge foder
Anonym Staff spurgt 6 år siden

Hej. Jeg har en stor labrador/korthåret hønsehund på 2,5 år. Han har altid haft ret sensitiv mave, og han har fået det samme mad i Ca halvandet år nu. Det er fra dyrlægen og koster omkring 600kr pr pose – altså ret dyrt. Har excellentpet samme egenskaber som det “dyre” mad man kan købe og som normalt bliver anbefalet? Bliver hundens behov opfyldt ved excellentpet? Jeg påtænker at skifte, men jeg vil ikke stresse min hunds mave.

1 Svar
webdesign Staff svaret 6 år siden

Hej Amanda Quist
Som tidligere beskrevet i denne brevkasse, er Excellentpet Kornfri Tørfoder til hunde ,udviklet til sunde og raske hunde, uden kroniske lidelser. Hvis din hund har et meget sart tarmsystem, som kræver specialfoder, bør du nok overveje , at holde fast i det foder du aktuelt bruger.
Hvis du alligevel vil gøre forsøget, at skifte til Excellentpet Kornfri, skal du foretage en gradvis overgang til Excellentpet Kornfri Kylling og Fisk, over minimum 10-14 dage. Ved den mindste ændring i afføringens konsistens, går du tilbage til det oprindelige foder.
Du spørger om hundenes behov ( for næringsstoffer ) bliver opfyldt med Excellent Kornfri, og dertil kan svares kanske kort: Ja. Råstofferne er udvalgt efter- og sammensat i overensstemmelse med internationale anbefalinger.

Med venlig hilsen
Flemming Obling