Excellent foder

webdesign Staff spurgt 5 år siden

Hej.
Vi er begyndt med det billige foder fra rema1000 til vores store boxer, men han går og taber sig.

jeg har kigget på excellent fra Rema, da der er både kylling og laks i, samt er kornfrit.

Men kan du anbefale det til en stor aktiv hund? Jeg kan nemlig godt lide at det er til en god pris, da meget foder koster kassen. Men det skal samtidig også være godt til ham.

Hilsen Tanja

1 Svar
webdesign Staff svaret 5 år siden

Hej Tanja
Hvis din hund er begyndt at tabe sig efter skiftet til Excellentpet, kan det skyldes, at han får tilført færre kalorier end tidligere eller, at han optager det dårligere end tidligere anvendt foder.
Der er stor forskel på hvor mange kalorier de forskellige foderblandinger indeholder pr. gram tørstof, og hvis han tidligere har spist et foder med højt kalorieindhold ( til aktive hunde/ præstationsfoder ), kan du blive nødt til, at give en større mængde af Excellentpet for at opnå samme energimængde. Excellentpet er ikke sammensat til specielt, at dække meget aktive hundes energibehov, men både store racer og meget aktive hunde kan sagtens anvende Excellentpet, blot man serverer en passende daglig ration i foderskålen.Og vær opmærksom på , at angivelserne, på poserne, af daglig fodermængde kun er vejledende.
Hvis din hund efter skiftet til Excellentpet har fået anden konsistens af afføringen , kan det være, at han udnytter det for dårligt, og så er det måske ikke lige hans fremtidige menu.

Med venlig hilsen
Flemming Obling