Foder og tygge ben

Dyrlægens BrevkasseFoder og tygge ben
Anonym Staff spurgt 6 år siden

hej. Er den lykkelige ejer af en lille Cocker spaniel hvalp. Nu 8 uger. 3 kg
har købt det foder de sælger i Rema. Excellent hvalpe. Der er mange der siger ,køb det hos dyrelægen ????? Ville spørge om hvor meget han må få om dagen og hvilke tygge ben han kan tåle nu.
Han spiser fodderet med glæde. Så. Det er fint.
Ved ikke hvorfor mange udtaler sig om det uden den store kendskab. Derfor vil jeg gerne være helt sikker på at det som jeg selv opfatter ,at fodderet er super for min lille hund. På forhånd tak. Brian

1 Svar
webdesign Staff svaret 6 år siden

Hej Brian
Kvaliteten, af et hundefoder, afhænger ikke nødvendigvis ,af hvor man køber det. Et godt foder ,til din hund, er det foder, din hund godt kan lide og som giver en energisk hund,en blank pels og “fornuftige” afføringer. Og der har været rigtig mange positive tilbagemeldinger om dette, fra hundeejere der fodrer med Excellentpet Kornfri.
Hvor meget din hund skal have af hvalpefoderet ,afhænger af stofskiftet og aktivitets niveauet. Til vejledning, er der på posen angivet, at din hund på nuværende tidspunkt, skal have 100-120 gram Excellentpet om dagen. Det er dog væsentlig, at man konstant har et blik for hundens tykkelse og jævnligt er en tur på vægten.
Da tyggeben oftest er meget proteinholdige, vil de nemt kunne give en skæv foderprofil hos hvalpen , og derfor synes jeg ikke du skal bruge den slags før din hvalp er 6-8 måneder. På det tidspunkt har den så også fået nogen “rigtige” tænder til at bearbejde pindene med.

Med venlig hilsen
Flemming Obling