Stilleraseret hund

Dyrlægens BrevkasseStilleraseret hund
webdesign Staff spurgt 5 år siden

Hej har en lille bomuldshund som skal stilleraseres om en lille mdr. Hun får lige nu jeres dejlige hundemad med lam som hun elsker. Hvorfor har i ikke hundemad til stilleraseret hunde lige som i har til katte ?

1 Svar
webdesign Staff svaret 5 år siden

Hej Marianne Holck Jensen
Som brevkasseredaktør er det mig ikke beskåret, at træffe beslutning om sammensætning af produktsortimentet. Det vil du kunne et svar på ved, at skrive til info@excellentpet.dk .
Men…helt generelt , så er problemstillingen for den steriliserede hunkat og steriliserede hunhund lidt forskellig. Hos steriliserede katte ses en tendens til flere tilfælde af urinvejslidelser, herunder blæresten,som delvist kan forebygges med specialfoder. Hos hundene er det mest markante problem risikoen for udvikling af overvægt. Og da den risiko indfinder sig allerede dagen efter operationen, er det væsenligt, at hunden, fra dag 0, tilføres færre kalorier end den fik før operationen. Færre kalorier opnås nemt og elegant ved, at reducere madskålens størrelse ( læs: Indholdet ), eller skifte til et light foder. Husk jævnlige besøg på vægten, så der fra starten er kontrol med vægtens udvikling.

Med venlig hilsen
Flemming Obling