Valg af foder

webdesign Staff spurgt 5 år siden

Hej,
Jeg får snart en dejlig hvalp af racen welsh springer spaniel/cocker og vil gerne have noget rådgivning til valg af foder. Det er en han. Hvilken foder skal jeg købe den hunden som hvalp og senere som voksen? Fra hvilken alder skal den have voksen foder?

Venlig hilsen

Teddy Nielsen

1 Svar
webdesign Staff svaret 5 år siden

Hej Teddy Nielsen
Der findes rigtig meget godt hvalpefoder på markedet og det kan være helt uoverskueligt, at afgøre hvor stor forskellen mellem de forskellige produkter egentlig er. Når du nu specifikt spørger til valget af hvalpefoder via Excellentpets brevkasse, er det nærliggende, at foreslå Excellentpet Kornfri Hvalpefoder med Kylling, som både pris-og kvalitetsmæssigt kan matche de fleste mærker.
Når du så skal skifte til voksenfoder , kan du uden problemer fortsætte med Excellentpet Kornfri med Kylling og Fisk til Voksne Hunde.
Der kan gøres mange betragtninger over det rette tidspunkt, at skifte fra hvalpefoder til voksenfoder. Og den ene forklaring er måske ikke bedre end den anden, men rent fysiologisk sker der meget med den unge hunds stofskifte og behov for ernæring, når den når ca.80% af forventet udvokset vægt. Denne vægt opnås hos de fleste hunderacer omkring 6-8 måneders alderen. Her ændres behovet for næring til den massive vækst som er foregået indtil da, og man kan med skyldig respekt for individuelle forskelle, skifte til voksenfoder i denne alder.
Med venlig hilsen
Flemming Obling