Yderst tilfreds med fodret men ikke jeres smartlukning

Dyrlægens BrevkasseYderst tilfreds med fodret men ikke jeres smartlukning
Anonym Staff spurgt 8 år siden

Hej jeg skrev for nogle måneder siden om jeres mad ville være godt for min hund som ikke ville tage på og efter at have prøvet jeres foder gpr det bare så godt med ham og den lille holder også sin vægt så er yderst tilfreds men ja et lille men sneg sig ind jeg har siden jeg startede på foderet til min hunde agt mærke til at jeres smart lukning ikke er så godt og nu her den sidste pakke jeg har købt der vil den slet ikke lukke så det ikke så smart har i en god ide til hvad jeg så skal gøre??

1 Svar
webdesign Staff svaret 8 år siden

Hej Tina.

Allerførst er det rart at høre om de positive oplevelser du har med Excellentpet til dine to hunde. Det svarer ganske fint til alle de øvrige tilbagemeldinger Excellentpet har fået. Derefter er det selvfølgelig “træls” at høre om dårlig lukning af poserne. Det er ikke et problem , der indtil nu er gjort opmærksom på, men hvis du oplever det igen, kan du aflevere posen med den defekte mekanisme i din Rema 1000 butik. De vil så sende den til Excellentpets tekniske afdeling til nærmere undersøgelse.
Personligt bruger jeg ikke lukkemekanismen, men hælder hele posens indhold over i en lufttæt plastbeholder, hvorfra jeg iøvrigt synes det er nemmere at tage foderet.

Med venlig hilsen
Flemming Obling