Forarbejdet animalsk protein

Dyrlægens BrevkasseKategori: FordøjelsessystemetForarbejdet animalsk protein
Anonym Staff spurgt 8 år siden

Hej. Jeg er en glad og tilfreds kunde , min hund trives og er flad for jeres foder. Derfor har jeg besluttet mig for, at det bliver jeres foder, han skal leve på fremover. Har dog et spørgsmål, kunne godt tænke mig at få uddybet helt konkret og specifikt hvad forarbejdet animalsk protein er? ???? men holdning til produktet vil ikke blive ændret omkring jeres fantastiske foder som vovsen trives på. Det er af ren og skær nysgerrighed at jeg spørger

1 Svar
webdesign Staff svaret 8 år siden

Hej til den glade bruger af Excellentpet hundefoder.
I slagteprocessen, hvad enten det er kvæg, lam eller gris, udnytter slagterierne den mest værdifulde del ( de reelle udskærringer) til menneske mad, fordi det indbringer den højeste pris. De mindre værdifulde dele, som kan være kæbekød, tunger,bugmuskulatur, overskud ved udskærring af f.eks. ribben, mellemgulv,hjerter, lever, nyrer, hud og underhud, vil med samme hygiejniske standard som primær produkterne , typisk blive anvendt til fremstilling af dyrefoder. Materialet bliver hakket og tørret til såkaldt proteinmel, og indgår som sådan i fremstillingen af tørfoder pillerne.
Det er altså ikke førsteklasses udskærringer, men restprodukter fra en helt normal slagteproces, med godkendte dyr og kontrollerede slagteprocesser. En kontrol der, i omfang og seriøsitet er på højde med slagteriets , følger produktet til foderfabrikken.

Med venlig hilsen
Flemming Obling