Hundefoder

Dyrlægens BrevkasseHundefoder
Anonym Staff spurgt 8 år siden

Vi har en engelsk springer spaniel han hund der er 3 år. Vi giver i øjeblikket Eukanuba premium og vi ejer hunden sammen med den kennel som vi altid har købt hund hos. Vi har aldrig kunnet lide foder og det ved kennel ejer. Vi syntes han skal alt for meget på toilettet med afføring derfor vil vi meget gerne prøve excellent foder. Håber at høre fra Dem.
Venlig hilsen Eliza og Heinrich Hansen

1 Svar
webdesign Staff svaret 8 år siden

Kære Eliza og Heinrich
Som jeg forstår jeres henvendelse, synes I at han alt for ofte skal af med afførring, og det kan selvfølgelig godt være en konsekvens af det foder I anvender i øjeblikket. Det kan også være, at jeres Springer Spaniel har en hurtig tarmpassage og derfor har hyppige afførringer.Det handler mest af alt om mængden af afførring i forhold til mængden af indtaget foder. Den enkleste måde at afgøre det på er at skifte foder og i den sammenhæng, sammen med den økonomiske fordel, er Excellentpet Kornfri med Kylling og Fisk absolut et godt alternativ. Vær opmærksom på at foderskiftet bør foregå gradvist over en uges tid, så tarmbakterierne vænner sig til en ny sammensætning, og man undgår at slå fordøjelsen ud af kurs.
Jeg vil anbefale at I fodrer to gange i døgnet og når kosten er fuldstændig omlagt til Excellentpet Kornfri med Kylling og Fisk, skal I vurdere om den totale mængde af afførring er faldet, som udtryk for en bedre udnyttelse.Vær opmærksom på om jeres hund får andre gode sager end sit tørfoder; det skal også med i vurderingen. For at vurdere et nyt foder , skal det anvendes i et par måneder før den endelig dom fældes.
Jeg synes I skal gøre skiftet, spare en masse penge og forhåbentlig få en bedre udnyttelse af foderet. Lad mig høre fra jer om et par måneder.

Med venlig hilsen
Flemming Obling