Spise sine hundepiller

Bjarne Brændstrup spurgt 2 år siden

Hej!
Vi har en flot golden retriver, med lækker blød ples og næsten ikke fælder, han på 14 mdr. og vejer 43 kg. En robust hund uden at være fed.
Han får Excellent pet, kornfri voksen.
Han er begyndt med ikke og vil spise foderet – Vi har prøvet at give ham andet(rugbrød med leverposteg) eller blande saft fra hønsekød suppe i, nogle gange spiser han det så. Det er nok ikke det smarteste, at gøre – men en golden spiser altid, vores gør bare ikke .
Det er lidt frustrende – Hvad skal vi gøre???
vi er rigtig glad for det foder, da hans pels som sagt er lækker og fælder næsten ikke
På forhånd TAK

1 Svar
Flemming Obling Staff svaret 2 år siden

Hej Bjarne
 
En Golden Retriever ,der vejer 43 kg, har måske slet ikke brug for at spise i flere døgn, og derfor, synes han, er der behov for , at der kræses mere end sædvanligt! Uden at have set din hund, forekommer vægten dog, at være noget anderledes end vanlig standard, hvor hanhundene , og de største af dem, vejer 35-38 kg. Din hund har derfor, formentlig, et godt depot at tære på ,når han fra i morgen bliver “tvunget” til at spise det tørfoder der bliver sat frem til ham. Såfremt han ikke viser interesse indenfor en time, fjernes skålen med maden igen. Når han så har oplevet denne konsekvens nogle få gange, stiger hans interesse for, at tømme skålen straks. Det er bestemt ikke nogen god ide, at introducere forskellige former for “topdressing”. Det er kun med til , at forværre problemet.Afsluttende og til sammenligning: Selv på de fineste (læs dyreste) gourmet restauranter, er det kokken der bestemmer menuen!
Med venlig hilsen
Flemming Obling