Dyrlægens brevkasse

ØJNE OG ØRER

Filter:AlleUnanswered
Lægger sit øre ned til siden.
Flemming Obling svaret 10 måneder siden • 
290 visninger1 svar0 stemmer
Min kat kniber øjet sammen
Flemming Obling svaret 3 år siden • 
517 visninger1 svar0 stemmer
ildelugtene øre
svaret 3 år siden • 
792 visninger1 svar0 stemmer
Dette er en test lørdag d.13-7-2019
webdesign spurgt 4 år siden • 
554 visninger0 svar0 stemmer
Udflod far øjne
webdesign svaret 7 år siden • 
1120 visninger1 svar0 stemmer
Min kat kniber øjet sammen
webdesign svaret 7 år siden • 
2337 visninger1 svar0 stemmer
Min hunds øjne løber i vand
webdesign svaret 7 år siden • 
1290 visninger1 svar0 stemmer

BREVKASSEREDAKTØR

Dyrlæge Flemming Obling, svarer gratis på dine spørgsmål omkring kæledyrs sundhed.

Flemming Obling har drevet privat dyrlægeklinik i mange år, og har således solid erfaring i behandling af mange forskellige kæledyr.

Flemming Obling er Medlem af Den Danske Dyrlægeforenings Øjenpanel, og foretager mange øjenoperationer hvert år og kan udstede blandt andet ECVO øjenattester. Opret dit spørgsmål, der vedrører dit kæledyrs sundhed, og få et personligt svar fra brevkassens dyrlæge.

Læs mere om betingelserne for at oprette spørgsmål på forsiden. For at oprette et spørgsmål skal du trykke på linket ovenover: “STIL ET SPØRGSMÅL”. Husk at svare på regnestykket nederst i ruden når du har tastet dit spørgsmål, inden du trykker på knappen:”SEND”, for at få det sendt til dyrlægen. (Det gør vi for at undgå “Spam” i brevkassen.) Du kan læse alt om Dyrlægens Brevkassens persondatapolitik, ved at klikke på dette link: Dyrlægens brevkasse persondatapolitik – excellentpet.dk 

JURIDISK INFORMATION

Indholdet på Excellentpet.dk er udelukkende til informationsbrug.

Oplysningerne må på ingen måde tages som erstatning for kompetent professionel rådgivning eller behandling af praktiserende dyrlæge.

Excellentpet.dk Brevkassen kan ikke erstatte en konsultation hos praktiserende dyrlæge. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om dit kæledyrs helbred, bør du altid konsultere en dyrlæge, før du indleder en behandling.

Indholdet på Excellentpet.dk må ikke og kan ikke bruges som basis for at stille diagnoser eller fastlægge behandling.

Excellentpet.dk kan på ingen måde drages til ansvar – direkte eller indirekte – for nogen skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer givet på Excellentpet.dk Brevkassen

Hvis du ikke kan anerkende ovenstående betingelser for at anvende Excellentpet.dk Brevkassen, beder vi dig finde andet forum for dit spørgsmål.